Επικοινωνία

Εγκατάσταση & Επισκευή κλιματιστικών - Βογιατζάκης Γεώργιος

Μετσόβου 4
13671 Κόκκινος Μύλος, Αχαρνές

Τηλέφωνο 2102317493
Κινητό τηλέφωνο 6937831350

%76%6F%67%67%67%40%79%61%68%6F%6F%2E%67%72

Ωράριο λειτουργίας

Κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού

Στην αρχή

Κλιματισμός

Ο κλιματισμός είναι ένα από τα πεδία εξειδίκευσης της Βογιατζάκης Γεώργιος στις Αχαρνές (Κόκκινος Μύλος), καθώς στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε οτιδήποτε σχετίζεται με κλιματιστικά, παρέχοντας τις σχετικές υπηρεσίες μας στις πιο προνομιακές τιμές.

Πραγματοποιούμε service και τοποθέτησή τους σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους, με ταχύτητα και αξιοπιστία, προσφέροντάς σας άριστη εξυπηρέτηση, χρήσιμες συμβουλές και ολοκληρωμένες λύσεις.

Κλιματισμός ονομάζεται η ρύθμιση της θερμοκρασίας, της υγρασίας, της κίνησης, της καθαρότητας του αέρα ενός χώρου και θεωρείται απαραίτητος για ένα σπίτι ή για οποιοδήποτε άλλο χώρο, ιδιαίτερα σε συνθήκες μεγάλης ζέστης ή κρύου.

Η εταιρεία μας διαθέτει την πείρα και τις γνώσεις, ώστε να αναλάβει εξολοκλήρου, από την μελέτη μέχρι την εγκατάσταση, την τοποθέτηση κλιματιστικού στον χώρο σας ή να το επισκευάσει σε περίπτωση που αυτό εμφανίσει κάποια βλάβη.

Σας εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία του κλιματιστικού σας, ενώ αρχή μας είναι να σας εξυπηρετούμε άμεσα και οικονομικά.